Marion Cotillard
Marion Cotillard
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Paris, Fransa
  • Doğum Tarihi:  29.09.1975 (42 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.69 m

Marion Cotillard (d. 30 Eylül 1975) Fransız aktris. 2007 yılı yapımı, sanatçı Edith Piaf'ın hayatını anlatan La Môme filmi ile tanınır. Bu film ile En İyi Kadın Oyuncu - Müzikal veya Komedi dalında Altın Küre kazanmış, Oscar'a aday gösterilmiştir. La Vie En Rose ve Jeux D'enfants filmlerinde de başarılı bir oyunculuk sergilemiştir. En iyi kadın oyuncu dalında Oscar ödülü kazanmıştır. 2009 yılında vizyona giren 'Public Enemies' filminde Christian Bale ve Johnny Depp ile birlikte rol almıştır.
Marion Cotillard Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Assassin's Creed 2016 Fantastik Oyuncu 6,3 481
Allied
Müttefik
2016 Dram Oyuncu 7,1 370
Avril et le monde truqué
April and the Extraordinary World
2015 Aksiyon Oyuncu 7,4 14
Macbeth 2015 Savaş Oyuncu 6,7 127
The Little Prince
Küçük Prens
2015 Animasyon Oyuncu 7,8 585
Deux jours, une nuit
İki Gün, Bir Gece
2014 Dram Oyuncu 7,4 35
The Immigrant 2013 Dram Oyuncu 6,6 14
Blood Ties 2013 Suç Oyuncu 6,5 8
De rouille et d'os
Pas ve Kemik
2012 Dram Oyuncu 7,5 37
Contagion
Salgın
2011 Bilim Kurgu Oyuncu 6,6 76
Nine 2009 Dram Oyuncu 5,8 17
La môme
Kaldırım Serçesi
2007 Biyografi Oyuncu 7,6 28
Jeux d'enfants
Cesaretin var mı Aşka?
2003 Romantik Oyuncu 7,7 256
Taxi 2
Taksi 2
2000 Komedi Oyuncu 6,4 245
Taxi
Taksi
1998 Komedi Oyuncu 6,9 137
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)