Margot Robbie
Margot Robbie
  • Mesleği:  Oyuncu, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Gold Coast, Queensland, Avustralya
  • Doğum Tarihi:  01.07.1990 (27 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.68 m

Margot Robbie Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Suicide Squad
İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Oyuncu 6,4 2814
The Legend of Tarzan
Tarzan Efsanesi
2016 Macera Oyuncu 6,3 614
Whiskey Tango Foxtrot
Hay Aksi Şeytan
2016 Komedi Oyuncu 6,6 47
Focus
Fokus
2015 Suç Oyuncu 6,6 654
Suite française
Aşk Uğruna
2014 Romantik Oyuncu 6,9 33
About Time
Zamanda Aşk
2013 Komedi Oyuncu 7,8 571
The Wolf of Wall Street
Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8,2 8
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)