Luc Besson
Luc Besson
  • Mesleği:  Senarist, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Paris, Fransa
  • Doğum Tarihi:  18.03.1959 (58 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.73 m

Luc Besson Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Lucy 2014 Bilim Kurgu Yönetmen 6,4 4122
The Family
Belalı Tanık
2013 Komedi Yönetmen 6,3 92
The Lady 2011 Biyografi Yönetmen 7,1 2
Les aventures extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec
Adele'nin Olağanüstü Maceraları
2010 Fantastik Yönetmen 6,3 19
Angel-A 2005 Komedi Yönetmen 7,1 42
The Fifth Element
Beşinci Element
1997 Bilim Kurgu Yönetmen 7,7 84
Léon
Sevginin Gücü
1994 Suç Yönetmen 8,6 1683
Nikita 1990 Aksiyon Yönetmen 7,4 8
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)