Linda Cardellini
Linda Cardellini
  • Gerçek İsmi:  Linda Edna Cardellini
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Redwood City, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  24.06.1975 (42 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.60 m

Linda Cardellini Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Founder 2016 Biyografi Oyuncu 7,2 12
Daddy's Home
Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu 6,1 211
Welcome to Me
Bana Hoş Geldiniz
2014 Dram Oyuncu 5,9 14
Kill the Irishman
İrlandalıyı Öldür
2011 Aksiyon Oyuncu 7,1 17
Scooby Doo 2: Monsters Unleashed
Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Macera Oyuncu 4,9 803
Scooby-Doo 2002 Macera Oyuncu 4,9 691
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)