Liam Hemsworth
Liam Hemsworth
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Melbourne, Victoria, Avustralya
  • Doğum Tarihi:  13.01.1990 (27 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.91 m

Liam Hemsworth Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Independence Day: Resurgence
Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 5,3 340
The Duel 2016 Western Oyuncu 5,7 25
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Aksiyon Oyuncu 6,6 836
The Dressmaker
Düşlerin Terzisi
2015 Dram Oyuncu 7,1 349
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2015 Bilim Kurgu Oyuncu 6,7 1355
Cut Bank 2014 Gerilim Oyuncu 6,0 29
Empire State 2013 Aksiyon Oyuncu 5,2 57
Love and Honor
Aşk ve Gurur
2013 Dram Oyuncu 5,7 51
The Hunger Games: Catching Fire
Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Aksiyon Oyuncu 7,6 1338
Paranoia
Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5,7 88
The Hunger Games
Açlık Oyunları
2012 Aksiyon Oyuncu 7,2 2938
The Last Song
Son Şarkı
2010 Dram Oyuncu 5,8 614
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)