Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio
  • Gerçek İsmi:  Leonardo Wilhelm DiCaprio
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Senarist
  • Doğum Yeri:  Hollywood, Los Angeles, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  11.11.1974 (43 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.83 m

Leonardo Wilhelm DiCaprio (d. 11 Kasım 1974, Hollywood Kaliforniya) üç kez Oscar'a aday gösterilmiş İtalyan asıllı ABD'li oyuncu.
Leonardo DiCaprio Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Revenant
Diriliş
2015 Macera Oyuncu 8,0 864
The Wolf of Wall Street
Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8,2 2
The Great Gatsby
Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7,3 513
Django Unchained
Zincirsiz
2012 Western Oyuncu 8,4 1265
J. Edgar 2011 Biyografi Oyuncu 6,6 126
Inception
Başlangıç
2010 Bilim Kurgu Oyuncu 8,8 1
Shutter Island
Zindan Adası
2010 Dram Oyuncu 8,1 831
Revolutionary Road
Hayallerin Peşinde
2008 Suç Oyuncu 7,3 56
Body of Lies
Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Oyuncu 7,1 233
The Departed
Köstebek
2006 Aksiyon Oyuncu 8,5 1230
Blood Diamond
Kanlı Elmas
2006 Macera Oyuncu 8,0 695
The Aviator
Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Oyuncu 7,5 193
Gangs of New York
New York Çeteleri
2002 Suç Oyuncu 7,5 135
Catch Me If You Can
Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Oyuncu 8,0 1514
The Beach
Kumsal
2000 Macera Oyuncu 6,6 113
The Man in the Iron Mask
Demir Maskeli Adam
1998 Aksiyon Oyuncu 6,5 76
Titanic
Titanik
1997 Dram Oyuncu 7,7 8230
Marvin's Room
Marvin'in Odası
1996 Dram Oyuncu 6,7 3
Romeo + Juliet
Romeo ve Juliet
1996 Romantik Oyuncu 6,8 45
The Quick and the Dead
Hızlı Ve Ölü
1995 Western Oyuncu 6,4 45
The Basketball Diaries
Günlük
1995 Suç Oyuncu 7,3 57
What's Eating Gilbert Grape
Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Oyuncu 7,8 194
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)