Laurence Fishburne
Laurence Fishburne
  • Gerçek İsmi:  Laurence John Fishburne III
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Augusta, Georgia, ABD
  • Doğum Tarihi:  30.07.1961 (56 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.84 m

Laurence Fishburne (d. 30 Temmuz 1961, Augusta, Georgia, ABD), Amerikalı Altın Küre ve Emmy ödüllü film yapımcısı, yönetmen ve aktör. Fishburne Matrix (film) serilerinde Morpheus rolüylede bilinir.
Laurence Fishburne Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Passengers
Uzay Yolcuları
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 748
Batman v Superman: Dawn of Justice
Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Fantastik Oyuncu 6,8 2659
The Signal
Sinyal
2014 Bilim Kurgu Oyuncu 6,1 167
Khumba
Cesur Zebra
2013 Animasyon Oyuncu 5,8 64
The Colony
Koloni
2013 Bilim Kurgu Oyuncu 5,3 111
Contagion
Salgın
2011 Bilim Kurgu Oyuncu 6,6 76
Armored
Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Oyuncu 5,7 10
The Death and Life of Bobby Z
Bobby Z
2007 Suç Oyuncu 5,9 26
Assault on Precinct 13
Baskın
2005 Aksiyon Oyuncu 6,3 13
The Matrix Revolutions
Matrix Revolutions
2003 Bilim Kurgu Oyuncu 6,7 1171
The Matrix Reloaded
Matrix Reloaded
2003 Bilim Kurgu Oyuncu 7,2 1464
Mystic River
Gizemli Nehir
2003 Suç Oyuncu 8,0 26
The Matrix
Matrix
1999 Bilim Kurgu Oyuncu 8,7 1450
Event Horizon
Ufuk Faciası
1997 Bilim Kurgu Oyuncu 6,7 39
Red Heat
Kızıl Ateş
1988 Aksiyon Oyuncu 6,0 16
Apocalypse Now
Kıyamet
1979 Savaş Oyuncu 8,5 24
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)