Kyle Chandler
Kyle Chandler
  • Gerçek İsmi:  Kyle Martin Fitzgerald Chandler
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Buffalo, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  17.09.1965 (52 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.85 m

Kyle Chandler Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Manchester by the Sea
Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Oyuncu 7,9 5
Carol 2015 Romantik Oyuncu 7,2 27
The Wolf of Wall Street
Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8,2 8
Zero Dark Thirty 2012 Dram Oyuncu 7,4 31
Super 8 2011 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 35
The Day the Earth Stood Still
Dünyanın Durduğu Gün
2008 Bilim Kurgu Oyuncu 5,5 152
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)