Kit Harington
Kit Harington
  • Gerçek İsmi:  Christopher Catesby Harington
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Worcester, Worcestershire, England, İngiltere
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.78 m

Kit Harington Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Brimstone
Cehennem
2016 Gizem Oyuncu 7,2 27
Spooks: The Greater Good
Casuslar
2015 Aksiyon Oyuncu 6,2 133
Testament of Youth
Gençlik Ahdı
2014 Savaş Oyuncu 7,3 81
Pompeii 2014 Aksiyon Oyuncu 5,6 472
Silent Hill: Revelation
Sessiz Tepe: Karabasan
2012 Korku Oyuncu 5,0 87
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)