Kim Cattrall
Kim Cattrall
  • Gerçek İsmi:  Kim Victoria Cattrall
  • Mesleği:  Oyuncu
  • Doğum Yeri:  Liverpool, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  21.08.1956 (61 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.69 m

Kim Cattrall Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Sex and the City 2 2010 Romantik Oyuncu 4,3 209
Sex and the City 2008 Romantik Oyuncu 5,5 250
The Bonfire of the Vanities
Şenlik Ateşi
1990 Komedi Oyuncu 5,5 0
Mannequin 1987 Komedi Oyuncu 5,7 10
Big Trouble in Little China
Küçük Çin'de Büyük Bela
1986 Aksiyon Oyuncu 7,3 23
Police Academy
Polis Akademisi
1984 Komedi Oyuncu 6,7 95
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)