Kevin Kline
Kevin Kline
  • Gerçek İsmi:  Kevin Delaney Kline
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  St. Louis, Missouri, ABD
  • Doğum Tarihi:  24.10.1947 (70 yıl önce)
  • Burcu:  Akrep
  • Boyu:  1.88 m

Kevin Kline Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Beauty and the Beast
Güzel ve Çirkin
2017 Aile Oyuncu 7,7 20
My Old Lady
Beklenmedik Misafir
2014 Dram Oyuncu 6,3 12
Last Vegas 2013 Komedi Oyuncu 6,6 176
Darling Companion
Can Yoldaşım
2012 Dram Oyuncu 5,1 2
No Strings Attached
Bağlanmak Yok
2011 Romantik Oyuncu 6,2 207
The Conspirator
Suikast
2010 Suç Oyuncu 7,0 9
The Tale of Despereaux
Despero
2008 Animasyon Oyuncu 6,1 60
The Pink Panther
Pembe Panter
2006 Macera Oyuncu 5,6 333
The Road to El Dorado
El Dorado Yolu
2000 Animasyon Oyuncu 6,9 70
Wild Wild West
Vahşi Vahşi Batı
1999 Western Oyuncu 4,8 41
In & Out
Vücut Dili
1997 Komedi Oyuncu 6,3 3
French Kiss
Fransız Öpücüğü
1995 Romantik Oyuncu 6,5 17
A Fish Called Wanda
Wanda Adında Bir Balık
1988 Komedi Oyuncu 7,6 10
Silverado 1985 Western Oyuncu 7,2 19
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)