Kevin Hart
Kevin Hart
  • Mesleği:  Aktör, Senarist, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Philadelphia, Pennsylvania, ABD
  • Doğum Tarihi:  02.07.1980 (37 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.57 m

Kevin Hart Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Kevin Hart: What Now? 2016 Belgesel Oyuncu 5,6 50
The Secret Life of Pets
Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 Animasyon Oyuncu 6,6 612
Central Intelligence
Merkezi İstihbarat
2016 Komedi Oyuncu 6,4 548
Ride Along 2
Zor Biraderler 2
2016 Komedi Oyuncu 5,9 241
Get Hard 2015 Komedi Oyuncu 6,0 224
The Wedding Ringer
Sahte Sağdıç
2015 Komedi Oyuncu 6,7 200
Ride Along
Zor Biraderler
2014 Komedi Oyuncu 6,2 461
Grudge Match
Hesaplaşma Zamanı
2013 Spor Oyuncu 6,4 96
Think Like a Man
Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Oyuncu 6,6 55
Meet Dave
Bir Çılgının İçinde
2008 Aile Oyuncu 4,9 251
Soul Plane
Uçakta Şenlik Var
2004 Komedi Oyuncu 4,4 59
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)