Justin Theroux
Justin Theroux
  • Gerçek İsmi:  Justin Paul Theroux
  • Mesleği:  Aktör, Senarist, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Washington, District of Columbia, ABD
  • Doğum Tarihi:  09.08.1971 (46 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.78 m

Justin Theroux Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Girl on the Train
Trendeki Kız
2016 Gizem Oyuncu 6,6 244
Wanderlust
Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Oyuncu 5,6 11
Duplex
Çatı Katı
2003 Komedi Oyuncu 5,8 15
Mulholland Dr.
Mulholland Çıkmazı
2001 Gerilim Oyuncu 8,0 83
American Psycho
Amerikan Sapığı
2000 Suç Oyuncu 7,6 166
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)