Justin Lin
Justin Lin
  • Gerçek İsmi:  Yipin Lin
  • Mesleği:  Yönetmen, Yapımcı, Senarist
  • Doğum Yeri:  Taipei, Tayvan

Justin Lin Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Star Trek Beyond
Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Bilim Kurgu Yönetmen 7,1 380
Furious 6
Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Yönetmen 7,1 2882
Fast Five
Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Yönetmen 7,3 2102
Fast & Furious
Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Yönetmen 6,7 1946
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Yönetmen 6,0 2019
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)