Julianne Moore
Julianne Moore
  • Gerçek İsmi:  Julie Anne Smith
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Fayetteville, North Carolina, ABD
  • Doğum Tarihi:  03.12.1960 (57 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.63 m

Julianne Moore (d. 3 Aralık 1960) dört kez Oscar'a aday gösterilmiş Amerikalı oyuncu.
Julianne Moore Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Aksiyon Oyuncu 6,6 836
Freeheld
Aşka Özgürlük
2015 Dram Oyuncu 6,5 65
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2015 Bilim Kurgu Oyuncu 6,7 1355
Maps to the Stars
Yıldız Haritası
2014 Dram Oyuncu 6,2 45
Seventh Son
Yedinci Oğul
2014 Fantastik Oyuncu 5,5 563
Still Alice
Unutma Beni
2014 Dram Oyuncu 7,5 117
Non-Stop 2014 Aksiyon Oyuncu 7,0 142
Carrie
Günah Tohumu
2013 Korku Oyuncu 5,9 181
The English Teacher
İngilizce Hocası
2013 Komedi Oyuncu 5,8 7
Don Jon
Kalbim Sende
2013 Komedi Oyuncu 6,6 137
What Maisie Knew
Arada Kalan
2012 Dram Oyuncu 7,5 23
Game Change
Politik Oyunlar
2012 Biyografi Oyuncu 7,4 1
Being Flynn
Flynn Olmak
2012 Dram Oyuncu 6,4 3
Crazy, Stupid, Love
Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Oyuncu 7,4 1009
The Hours
Saatler
2002 Dram Oyuncu 7,6 8
Hannibal 2001 Suç Oyuncu 6,8 125
Magnolia
Manolya
1999 Dram Oyuncu 8,0 22
The Big Lebowski
Büyük Lebowski
1998 Suç Oyuncu 8,2 70
Boogie Nights
Ateşli Geceler
1997 Dram Oyuncu 7,9 17
The Lost World: Jurassic Park
Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Macera Oyuncu 6,5 187
Assassins
Suikast Çemberi
1995 Aksiyon Oyuncu 6,3 35
Benny & Joon 1993 Komedi Oyuncu 7,2 41
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)