Julia Stiles
Julia Stiles
  • Mesleği:  Aktris, Yönetmen, Senarist
  • Doğum Yeri:  New York City, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  27.03.1981 (36 yıl önce)
  • Burcu:  Koç
  • Boyu:  1.73 m

Julia Stiles Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Jason Bourne 2016 Aksiyon Oyuncu 6,7 11822
Misconduct
Hesaplaşma
2016 Dram Oyuncu 5,3 65
Blackway
Karayolu
2015 Gerilim Oyuncu 5,1 29
Closed Circuit
Kapalı Devre
2013 Suç Oyuncu 6,2 36
The Bourne Ultimatum
Son Ültimatom
2007 Aksiyon Oyuncu 8,1 747
The Bourne Supremacy
Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Oyuncu 7,8 341
Mona Lisa Smile
Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Oyuncu 6,4 58
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)