Judy Greer
Judy Greer
  • Gerçek İsmi:  Judith Laura Evans
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı, Senarist
  • Doğum Yeri:  Detroit, Michigan, ABD
  • Doğum Tarihi:  19.07.1975 (42 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.78 m

Judy Greer Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
All We Had
Sahip Olduğumuz Tek Şey
2016 Dram Oyuncu 5,6 1
Ordinary World 2016 Dram Oyuncu 5,6 1
Addicted to Fresno 2015 Dram Oyuncu 5,3 2
Grandma
Büyükannem
2015 Komedi Oyuncu 6,7 14
Ant-Man
Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7,4 291
Men, Women & Children
Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Dram Oyuncu 6,7 217
Playing for Keeps
Aşk Oyunu
2012 Spor Oyuncu 5,7 18
Jeff, Who Lives at Home
Anasının Kuzusu
2011 Komedi Oyuncu 6,5 13
The Descendants
Senden Bana Kalan
2011 Dram Oyuncu 7,3 52
Peep World
Aile Sırları
2010 Komedi Oyuncu 5,6 2
13 Going on 30
Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Oyuncu 6,1 135
The Wedding Planner
Darısı Başıma
2001 Romantik Oyuncu 5,2 19
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)