Josh Hutcherson
Josh Hutcherson
  • Gerçek İsmi:  Joshua Ryan Hutcherson
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Union, Kentucky, ABD
  • Doğum Tarihi:  12.10.1992 (25 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.70 m

Joshua Ryan Hutcherson (d. 11 Ekim 1992) Amerikalı film ve televizyon aktörüdür. Kariyerine 2000 de küçük televizyon rolleri ile başlamıştır. 2005 yılında Little Manhattan ve Zathura filmlerinde, 2006 yılında RV, 2007 yılında bir aile macerası olan Firehouse Dog'da, uyarlama bir film olan Bridge to Terabithia'da, Jules Verne'nin Dünyanın Merkezine Yolculuk kitabından uyarlanmış ve kitapla aynı adı taşıyan macera filminde rol almıştır. 30 Mart 2008 de Young Artist Award adlı ödülü almıştır.
Josh Hutcherson Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Aksiyon Oyuncu 6,6 836
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2015 Bilim Kurgu Oyuncu 6,7 1355
Escobar: Paradise Lost
Escobar: Kayıp Cennet
2014 Suç Oyuncu 6,6 5
The Hunger Games: Catching Fire
Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Aksiyon Oyuncu 7,6 1338
Journey 2: The Mysterious Island
Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Macera Oyuncu 5,8 415
Red Dawn
Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Oyuncu 5,4 61
Detention
Katil Kim
2011 Komedi Oyuncu 5,8 32
Cirque du Freak: The Vampire's Assistant
Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Dram Oyuncu 5,9 114
Journey to the Center of the Earth
Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Macera Oyuncu 5,8 153
Bridge to Terabithia
Terabithia Köprüsü
2007 Macera Oyuncu 7,2 163
RV 2006 Macera Oyuncu 5,5 166
Zathura: A Space Adventure
Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aile Oyuncu 6,1 202
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)