Josh Gad
Josh Gad
  • Mesleği:  Aktör, Senarist, Yapımcı

Josh Gad Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Beauty and the Beast
Güzel ve Çirkin
2017 Aile Oyuncu 7,7 20
A Dog's Purpose 2017 Macera Oyuncu 6,2 9
Angry Birds Movie
Angry Birds
2016 Animasyon Oyuncu 6,3 656
Pixels 2015 Komedi Oyuncu 5,6 295
The Wedding Ringer
Sahte Sağdıç
2015 Komedi Oyuncu 6,7 200
Frozen
Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Oyuncu 7,6 4623
The Internship
Genç Çıraklar
2013 Komedi Oyuncu 6,3 403
Thanks for Sharing 2012 Komedi Oyuncu 6,4 17
Love and Other Drugs
Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Oyuncu 6,7 378
The Rocker 2008 Müzik Oyuncu 6,2 12
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)