Jon Bernthal
Jon Bernthal
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Washington, District of Columbia, ABD
  • Doğum Tarihi:  19.09.1977 (40 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.79 m

Jon Bernthal Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Accountant
Hesaplaşma
2016 Suç Oyuncu 7,5 593
Sicario 2015 Aksiyon Oyuncu 7,6 511
Me and Earl and the Dying Girl
Ben, Earl ve Ölen Kız
2015 Dram Oyuncu 7,8 226
Fury 2014 Savaş Oyuncu 7,6 3502
Grudge Match
Hesaplaşma Zamanı
2013 Spor Oyuncu 6,4 96
The Wolf of Wall Street
Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8,2 11
Snitch
Muhbir
2013 Aksiyon Oyuncu 6,5 100
The Ghost Writer
Hayalet Yazar
2010 Gizem Oyuncu 7,2 58
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)