John Lithgow
John Lithgow
  • Gerçek İsmi:  John Arthur Lithgow
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Rochester, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  19.10.1945 (72 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.93 m

John Lithgow Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Accountant
Hesaplaşma
2016 Suç Oyuncu 7,5 590
Interstellar
Yıldızlararası
2014 Bilim Kurgu Oyuncu 8,6 2
Love Is Strange
Aşk Başkadır
2014 Dram Oyuncu 6,7 15
The Homesman
Yolcu
2014 Western Oyuncu 6,6 49
Rise of the Planet of the Apes
Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Bilim Kurgu Oyuncu 7,6 1780
Leap Year
Aşka Yolculuk
2010 Romantik Oyuncu 6,5 140
Confessions of a Shopaholic
Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Oyuncu 5,9 595
Shrek
Şrek
2001 Animasyon Oyuncu 7,9 183
2010: The Year We Make Contact 1984 Bilim Kurgu Oyuncu 6,8 19
Footloose 1984 Müzik Oyuncu 6,5 19
Blow Out
Patlama
1981 Gerilim Oyuncu 7,4 7
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)