John Lithgow
John Lithgow
  • Gerçek İsmi:  John Arthur Lithgow
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Rochester, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  19.10.1945 (72 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.93 m

John Lithgow Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Accountant
Hesaplaşma
2016 Suç Oyuncu 7,5 563
Interstellar
Yıldızlararası
2014 Bilim Kurgu Oyuncu 8,6 6672
Love Is Strange
Aşk Başkadır
2014 Dram Oyuncu 6,7 15
The Homesman
Yolcu
2014 Western Oyuncu 6,6 49
Rise of the Planet of the Apes
Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Bilim Kurgu Oyuncu 7,6 1766
Leap Year
Aşka Yolculuk
2010 Romantik Oyuncu 6,5 140
Confessions of a Shopaholic
Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Oyuncu 5,9 594
Shrek
Şrek
2001 Animasyon Oyuncu 7,9 178
2010: The Year We Make Contact 1984 Bilim Kurgu Oyuncu 6,8 19
Footloose 1984 Müzik Oyuncu 6,5 19
Blow Out
Patlama
1981 Gerilim Oyuncu 7,4 7
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)