John Carroll Lynch
John Carroll Lynch
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Boulder, Colorado, ABD
  • Doğum Tarihi:  01.08.1963 (54 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.91 m

John Carroll Lynch Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Founder 2016 Biyografi Oyuncu 7,2 12
Camp X-Ray
Işın Kampı
2014 Dram Oyuncu 7,0 284
Hesher 2010 Dram Oyuncu 7,1 20
Love Happens
Aşk Olur
2009 Romantik Oyuncu 5,6 40
Things We Lost in the Fire
Yangında Kaybettiğimiz Şeyler
2007 Dram Oyuncu 7,2 19
Gothika 2003 Gerilim Oyuncu 5,8 60
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)