J.K. Simmons
J.K. Simmons
  • Gerçek İsmi:  Jonathan Kimble Simmons
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Detroit, Michigan, ABD
  • Doğum Tarihi:  09.01.1955 (62 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.83 m

J.K. Simmons Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Accountant
Hesaplaşma
2016 Suç Oyuncu 7,5 375
Kung Fu Panda 3 2016 Animasyon Oyuncu 7,2 1026
The Meddler
Karışma Anne!
2015 Dram Oyuncu 6,3 13
Terminator Genisys
Terminator: Yaradılış
2015 Bilim Kurgu Oyuncu 6,5 661
The Rewrite
Çapkın Profesör
2014 Romantik Oyuncu 6,2 79
Barefoot 2014 Romantik Oyuncu 6,6 99
Dark Skies
Karanlıktan Gelen
2013 Korku Oyuncu 6,3 111
jOBS 2013 Biyografi Oyuncu 5,9 259
The Music Never Stopped
Müzik Asla Durmaz
2011 Dram Oyuncu 7,6 11
Crazy on the Outside
Sil Baştan
2010 Komedi Oyuncu 5,6 8
An Invisible Sign
Aşkın Logaritması
2010 Komedi Oyuncu 5,4 10
Up in the Air
Aklı Havada
2009 Dram Oyuncu 7,4 63
Thank You for Smoking
Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 Dram Oyuncu 7,6 48
The Ladykillers
Kadın Avcıları
2004 Komedi Oyuncu 6,2 44
The Mexican
Meksikalı
2001 Macera Oyuncu 6,1 74
The Jackal
Çakal
1997 Aksiyon Oyuncu 6,3 65
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)