Jim Parsons
Jim Parsons
  • Gerçek İsmi:  James Joseph Parsons
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Houston, Texas, ABD
  • Doğum Tarihi:  24.03.1973 (44 yıl önce)
  • Burcu:  Koç
  • Boyu:  1.88 m

Jim Parsons, (d. 24 Mart 1973) Amerikalı televizyon ve film oyuncusu. The Big Bang Theory dizisindeki Sheldon Cooper rolü ile tanınmaktadır.
Garden State filminde Tim rolünü oynadı. Judging Amy dizisinde Rob Holbrook karakterini canlandırdı. Johnny Galecki ve Kaley Cuoco ile The Big Bang Theory dizisinde yer aldı. Bu dizide felsefe doktoru ve başarılı bir fizikçiyi canlandırdı.
Jim Parsons Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Hidden Figures
Gizli Sayılar
2016 Biyografi Oyuncu 7,9 74
For the Love of Spock
Spock Aşkına
2016 Belgesel Oyuncu 7,7 26
Visions 2015 Korku Oyuncu 5,3 72
Home
Evim
2015 Aksiyon Oyuncu 6,7 204
The Normal Heart 2014 Dram Oyuncu 7,9 55
The Muppets
Muppetlar
2011 Aile Oyuncu 7,1 98
The Big Year 2011 Komedi Oyuncu 6,2 25
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)