Jeff Goldblum
Jeff Goldblum
  • Gerçek İsmi:  Jeffrey Lynn Goldblum
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
  • Doğum Tarihi:  22.10.1952 (65 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.94 m

Jeff Goldblum (doğum 22 Ekim 1952) Akademi Ödülü adayı olmuş Amerikalı aktördür. Bir çok ilginç karakteri canlandırmıştır.
Jeff Goldblum Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Independence Day: Resurgence
Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 5,3 328
The Grand Budapest Hotel
Büyük Budapeşte Oteli
2014 Komedi Oyuncu 8,1 558
Zambezia
Kuşlar Şehrinde Macera
2012 Animasyon Oyuncu 5,8 45
The Switch
Sürpriz Baba
2010 Komedi Oyuncu 6,1 82
Igby Goes Down
Igby Zor Durumda
2002 Komedi Oyuncu 7,0 17
Cats & Dogs
Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Oyuncu 5,1 384
The Lost World: Jurassic Park
Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Macera Oyuncu 6,5 185
Independence Day
Kurtuluş Günü
1996 Bilim Kurgu Oyuncu 6,9 208
Jurassic Park 1993 Macera Oyuncu 8,1 229
The Fly
Sinek
1986 Bilim Kurgu Oyuncu 7,5 21
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)