Jason Statham
Jason Statham
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  London, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  26.07.1967 (50 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.78 m

Jason Statham (d. 26 Temmuz 1967) Londra, İngiltere doğumlu ünlü aksiyon ve dövüş sanatları oyuncusu. The Transporter gibi filmlerle daha fazla ünlenmiştir.
Jason Statham Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Mechanic: Resurrection
Suikast
2016 Aksiyon Oyuncu 5,6 898
Spy
Ajan
2015 Komedi Oyuncu 7,1 521
Wild Card
Son Oyun
2015 Aksiyon Oyuncu 5,6 570
Furious 7
Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu 7,2 4585
The Expendables 3
Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Oyuncu 6,1 2681
Homefront
Sivil Cephe
2013 Aksiyon Oyuncu 6,5 760
Hummingbird
Çılgın Joe
2013 Aksiyon Oyuncu 6,2 169
Parker 2013 Aksiyon Oyuncu 6,2 303
Safe
Koruyucu
2012 Aksiyon Oyuncu 6,5 361
The Expendables 2
Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Oyuncu 6,6 561
The Mechanic
Mekanik
2011 Suç Oyuncu 6,6 126
Killer Elite
Seçkin Katiller
2011 Aksiyon Oyuncu 6,5 328
Blitz
Ölücül Takip
2011 Aksiyon Oyuncu 6,2 131
The Expendables
Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Oyuncu 6,5 408
Crank: High Voltage
Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Oyuncu 6,2 683
The Bank Job
Banka İşi
2008 Aksiyon Oyuncu 7,3 108
Transporter 3
Taşıyıcı 3
2008 Aksiyon Oyuncu 6,1 637
Death Race
Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Oyuncu 6,4 161
The Pink Panther
Pembe Panter
2006 Macera Oyuncu 5,6 330
Crank
Tetikçi
2006 Aksiyon Oyuncu 7,0 178
Transporter 2
Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Oyuncu 6,3 224
Revolver
Tabanca
2005 Suç Oyuncu 6,5 109
Cellular
Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Oyuncu 6,5 122
The Italian Job
İtalyan İşi
2003 Suç Oyuncu 7,0 199
The Transporter
Taşıyıcı
2002 Aksiyon Oyuncu 6,8 233
The One
Tek
2001 Bilim Kurgu Oyuncu 5,9 52
Snatch.
Kapışma
2000 Suç Oyuncu 8,3 194
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana
1998 Suç Oyuncu 8,2 284
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)