Jane Levy
Jane Levy
  • Gerçek İsmi:  Jane Colburn Levy
  • Mesleği:  Aktris
  • Doğum Yeri:  Los Angeles County, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  29.12.1989 (28 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak

Jane Levy Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Don't Breathe
Nefesini Tut
2016 Gerilim Oyuncu 7,2 359
About Alex
Alex Hakkında
2014 Dram Oyuncu 6,4 11
Evil Dead
Kötü Ruh
2013 Korku Oyuncu 6,5 118
Nobody Walks
Yola Devam
2012 Dram Oyuncu 5,4 1
Fun Size
Eğlence Boyutu
2012 Komedi Oyuncu 5,4 22
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)