Jamie Dornan
Jamie Dornan
  • Mesleği:  Oyuncu
  • Doğum Yeri:  Belfast, Northern İrlanda, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  01.05.1982 (35 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.83 m

Jamie Dornan Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Fifty Shades Darker
Karanlığın Elli Tonu
2017 Romantik Oyuncu 4,8 57
The 9th Life of Louis Drax
Dokuzuncu Hayat
2016 Gizem Oyuncu 6,3 38
Anthropoid 2016 Biyografi Oyuncu 7,3 248
The Siege of Jadotville 2016 Dram Oyuncu 7,3 92
Fifty Shades of Grey
Grinin Elli Tonu
2015 Romantik Oyuncu 4,1 4062
Flying Home
Aşkın Kanatları
2014 Romantik Oyuncu 6,2 31
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)