Isla Fisher
Isla Fisher
  • Gerçek İsmi:  Isla Lang Fisher
  • Mesleği:  Aktris
  • Doğum Yeri:  Muscat, Oman
  • Doğum Tarihi:  03.02.1976 (41 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.60 m

Isla Fisher Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Nocturnal Animals
Gece Hayvanları
2016 Gerilim Oyuncu 7,8 152
Keeping Up with the Joneses
Komşum Bir Ajan
2016 Komedi Oyuncu 5,8 125
Visions 2015 Korku Oyuncu 5,3 67
Life of Crime
Belalı Rehine
2013 Komedi Oyuncu 5,8 88
Now You See Me
Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Oyuncu 7,3 3067
The Great Gatsby
Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7,3 495
Bachelorette
Bekarlığa Veda
2012 Komedi Oyuncu 5,3 44
Rango 2011 Animasyon Oyuncu 7,2 112
Burke and Hare
Ceset Hırsızları
2010 Komedi Oyuncu 6,2 2
Confessions of a Shopaholic
Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Oyuncu 5,9 585
Wedding Crashers
Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Oyuncu 7,0 79
Scooby-Doo 2002 Macera Oyuncu 4,9 649
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)