Irrfan Khan
Irrfan Khan
  • Gerçek İsmi:  Sahabzade Irrfan Ali Khan
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Jaipur, Rajasthan, Hindistan
  • Doğum Tarihi:  30.11.1962 (55 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.83 m

Irrfan Khan Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Inferno
Cehennem
2016 Aksiyon Oyuncu 6,3 446
Piku 2015 Dram Oyuncu 7,6 38
Jurassic World 2015 Bilim Kurgu Oyuncu 7,0 1917
Dabba
Sefertası
2013 Dram Oyuncu 7,8 6
Life of Pi
Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Oyuncu 8,0 385
Slumdog Millionaire
Milyoner
2008 Dram Oyuncu 8,0 116
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)