Haley Bennett
Haley Bennett
  • Gerçek İsmi:  Haley Loraine Keeling
  • Mesleği:  Oyuncu
  • Doğum Yeri:  Fort Myers, Florida, ABD
  • Doğum Tarihi:  07.01.1988 (29 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.73 m

Haley Bennett Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Girl on the Train
Trendeki Kız
2016 Gizem Oyuncu 6,6 244
Hardcore Henry 2015 Aksiyon Oyuncu 6,8 473
After the Fall 2014 Suç Oyuncu 5,2 6
The Equalizer
Adalet
2014 Aksiyon Oyuncu 7,2 1729
Kristy 2014 Korku Oyuncu 5,9 51
Marley & Me
Marley ve Ben
2008 Komedi Oyuncu 7,1 279
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)