Guy Pearce
Guy Pearce
  • Gerçek İsmi:  Guy Edward Pearce
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Ely, Cambridgeshire, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  05.10.1967 (50 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.78 m

Guy Edward Pearce (d. 5 Ekim 1967, Ely, Cambridgeshire, İngiltere), İngiliz asıllı Avustralyalı sinema oyuncusu. Guy Pearce 2000 yılı yapımı Memento filmindeki oyunculuğuyla Saturn Ödülüne aday gösterilmişti. Ayrıca yine bu filmde En iyi Aktör dalında Sierra Ödülü ve SDFCS Ödülü kazanmıştı.
Guy Pearce Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Brimstone
Cehennem
2016 Gizem Oyuncu 7,2 21
Genius
Fırtınalı Hayatlar
2016 Biyografi Oyuncu 6,5 16
Results 2015 Komedi Oyuncu 5,4 3
The Rover
Takip
2014 Suç Oyuncu 6,4 70
Breathe In 2013 Dram Oyuncu 6,4 23
Iron Man 3
Demir Adam 3
2013 Aksiyon Oyuncu 7,2 5412
Lawless
Kanunsuzlar
2012 Suç Oyuncu 7,3 87
Lockout
İsyan
2012 Aksiyon Oyuncu 6,1 50
Prometheus 2012 Bilim Kurgu Oyuncu 7,0 577
Seeking Justice
İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Oyuncu 6,2 22
The Road
Yol
2009 Macera Oyuncu 7,3 241
Bedtime Stories
Gerçek Masallar
2008 Aile Oyuncu 6,1 116
The Hurt Locker
Ölümcül Tuzak
2008 Savaş Oyuncu 7,6 72
Winged Creatures
Kayıp Yol
2008 Suç Oyuncu 5,7 2
Death Defying Acts
Öldüren Cazibe
2007 Dram Oyuncu 5,8 2
The Time Machine
Zaman Makinası
2002 Bilim Kurgu Oyuncu 5,9 124
The Count of Monte Cristo
Monte Kristo Kontu
2002 Macera Oyuncu 7,7 147
Memento
Akıl Defteri
2000 Gizem Oyuncu 8,5 431
L.A. Confidential
Los Angeles Sırları
1997 Suç Oyuncu 8,3 74
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)