Gemma Jones
Gemma Jones
  • Gerçek İsmi:  Jennifer Jones
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  London, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  04.12.1942 (75 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.68 m

Gemma Jones Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Bridget Jones's Baby
Bridget Jones'un Bebeği
2016 Romantik Oyuncu 6,7 77
Marvellous 2014 Dram Oyuncu 7,9 56
You Will Meet a Tall Dark Stranger
Uzun Boylu Esmer Adam
2010 Romantik Oyuncu 6,3 11
Frágiles
Kırılgan
2005 Gerilim Oyuncu 6,2 3
Bridget Jones: The Edge of Reason
Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Romantik Oyuncu 5,9 114
Bridget Jones's Diary
Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Romantik Oyuncu 6,7 119
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)