Gabriel Byrne
Gabriel Byrne
  • Gerçek İsmi:  Gabriel James Byrne
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Senarist
  • Doğum Yeri:  Dublin, İrlanda
  • Doğum Tarihi:  11.05.1950 (67 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.78 m

Gabriel Byrne Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Nadie quiere la noche
Bitmeyen Gece
2015 Dram Oyuncu 6,1 5
Louder Than Bombs
Sessiz Çığlık
2015 Dram Oyuncu 6,6 8
All Things to All Men
Ölümcül Oyun
2013 Suç Oyuncu 4,4 20
Le capital
Kapital
2012 Dram Oyuncu 6,5 21
Assault on Precinct 13
Baskın
2005 Aksiyon Oyuncu 6,3 13
Ghost Ship
Hayalet Gemi
2002 Korku Oyuncu 5,5 84
Stigmata 1999 Korku Oyuncu 6,2 18
The Man in the Iron Mask
Demir Maskeli Adam
1998 Aksiyon Oyuncu 6,5 76
The Usual Suspects
Olağan Şüpheliler
1995 Suç Oyuncu 8,6 208
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)