Francis Lawrence
Francis Lawrence
  • Mesleği:  Yapımcı, Yönetmen, Yönetmen Asistanı
  • Doğum Yeri:  Vienna, Avusturya
  • Doğum Tarihi:  26.03.1971 (46 yıl önce)
  • Burcu:  Koç

Francis Lawrence Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Aksiyon Yönetmen 6,6 836
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2015 Bilim Kurgu Yönetmen 6,7 1355
The Hunger Games: Catching Fire
Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Aksiyon Yönetmen 7,6 1338
Water for Elephants
Aşkın Büyüsü
2011 Dram Yönetmen 6,9 82
I Am Legend
Ben Efsaneyim
2007 Bilim Kurgu Yönetmen 7,2 498
Constantine 2005 Fantastik Yönetmen 6,9 1960
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)