Felicity Jones
Felicity Jones
  • Mesleği:  Aktris
  • Doğum Yeri:  Birmingham, West Midlands, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  16.10.1983 (34 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.59 m

Felicity Jones Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Inferno
Cehennem
2016 Aksiyon Oyuncu 6,3 368
True Story
Gerçek Hikaye
2015 Gizem Oyuncu 6,3 41
The Theory of Everything
Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Oyuncu 7,7 752
The Amazing Spider-Man 2
İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Fantastik Oyuncu 6,7 5541
Breathe In 2013 Dram Oyuncu 6,4 23
Cheerful Weather for the Wedding
Evlenmek İçin Güzel Bir Gün
2012 Dram Oyuncu 5,6 0
Chalet Girl
Dağ Evi
2011 Komedi Oyuncu 6,3 36
Like Crazy
Çılgınlar Gibi
2011 Romantik Oyuncu 6,7 84
Hysteria
Mutlu Et Beni
2011 Romantik Oyuncu 6,7 18
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)