Ewan McGregor
Ewan McGregor
  • Gerçek İsmi:  Ewan Gordon McGregor
  • Mesleği:  Aktör, Senarist, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Perth, Perthshire, Scotland, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  31.03.1971 (46 yıl önce)
  • Burcu:  Koç
  • Boyu:  1.79 m

Ewan Gordon McGregor .(d. 31 Mart 1971 Crieff, İskoçya) İskoç aktör.
Ewan McGregor Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
T2 Trainspotting 2017 Dram Oyuncu 7,6 6
American Pastoral
Pastoral Amerika
2016 Suç Oyuncu, Yönetmen 6,1 5
American Pastoral
Pastoral Amerika
2016 Suç Oyuncu 6,1 5
Our Kind of Traitor
Hain
2016 Gerilim Oyuncu 6,2 26
Last Days in the Desert
Çölde Son Gün
2015 Macera Oyuncu 5,6 23
Miles Ahead 2015 Biyografi Oyuncu 6,5 12
Jane Got a Gun 2015 Western Oyuncu 5,8 70
Mortdecai
Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Komedi Oyuncu 5,5 216
Son of a Gun
Kan Kardeş
2014 Suç Oyuncu 6,5 159
August: Osage County
Aile Sırları
2013 Dram Oyuncu 7,2 30
Jack the Giant Slayer
Dev Avcısı Jack
2013 Fantastik Oyuncu 6,3 266
Lo imposible
Kıyamet Günü
2012 Aksiyon Oyuncu 7,6 52
Perfect Sense
Yeryüzündeki Son Aşk
2011 Romantik Oyuncu 7,1 85
Salmon Fishing in the Yemen
Yemen'de Somon Avı
2011 Dram Oyuncu 6,8 9
Haywire
Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Oyuncu 5,8 25
The Ghost Writer
Hayalet Yazar
2010 Gizem Oyuncu 7,2 58
Angels & Demons
Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Oyuncu 6,7 408
Cassandra's Dream
Cassandra'nın Rüyası
2007 Suç Oyuncu 6,7 2
Stormbreaker
Şimşekkıran
2006 Aile Oyuncu 5,1 83
The Island
Ada
2005 Bilim Kurgu Oyuncu 6,9 285
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
Yıldız Savaşları Bölüm 3: Sith'in İntikamı
2005 Bilim Kurgu Oyuncu 7,6 1846
Big Fish
Büyük Balık
2003 Macera Oyuncu 8,0 106
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
Yıldız Savaşları Bölüm 2: Klonların Saldırısı
2002 Bilim Kurgu Oyuncu 6,7 1410
Black Hawk Down
Kara Şahin Düştü
2001 Savaş Oyuncu 7,7 659
Moulin Rouge!
Kırmızı Değirmen
2001 Dram Oyuncu 7,6 27
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
Yıldız Savaşları Bölüm 1: Gizli Tehlike
1999 Bilim Kurgu Oyuncu 6,5 1675
Trainspotting 1996 Suç Oyuncu 8,2 65
Shallow Grave
Mezarını Derin Kaz
1994 Suç Oyuncu 7,4 8
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)