Eugene Levy
Eugene Levy
  • Mesleği:  Aktör, Senarist, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Hamilton, Ontario, Kanada
  • Doğum Tarihi:  17.12.1946 (71 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.78 m

Eugene Levy Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Finding Dory
Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Oyuncu 7,5 419
Madea's Witness Protection
Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Oyuncu 4,8 4
Goon
İri Kıyım
2011 Spor Oyuncu 6,8 38
American Pie Presents: The Book of Love
Amerikan Pastası 7: Aşk Kitabı
2009 Komedi Oyuncu 4,8 194
American Pie Presents Beta House
Amerikan Pastası 6: Beta House
2007 Komedi Oyuncu 5,4 178
American Pie Presents The Naked Mile
Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 Komedi Oyuncu 5,1 356
Cheaper by the Dozen 2
Sürüsüne Bereket 2
2005 Aile Oyuncu 5,4 30
American Pie Presents Band Camp
Amerikan Pastası Bando Takımı
2005 Komedi Oyuncu 5,0 85
American Wedding
Amerikan Pastası Düğün
2003 Komedi Oyuncu 6,3 225
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)