Emma Roberts
Emma Roberts
  • Gerçek İsmi:  Emma Rose Roberts
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Rhinebeck, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  10.02.1991 (26 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.60 m

Emma Roberts (d. 10 Şubat 1991), ABD'li aktris ve şarkıcı, aktör Eric Roberts'ın kızı ve Julia Roberts'ın yeğeni. Kariyerine ilk adım atışı 9 yaşında Blow adındaki filmle gerçekleşti. Tanınmasını sağlayan rolü ise Nickelodeon'da yayınlanan Unfabulous adlı dizideki başrolüdür. Ayrıca Aquamarine, Nancy Drew, Wild Child ve Hotel for Dogs gibi filmlerle de kariyerine devam etmektedir. Emma'nın ilk albümü 2005'de piyasaya çıkan Unfabulous and More adlı Soundtrack albümüdür.
Emma Roberts Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Nerve
Oyun
2016 Macera Oyuncu 6,7 820
February 2015 Gerilim Oyuncu 5,3 22
Ashby 2015 Komedi Oyuncu 6,4 87
Palo Alto 2013 Dram Oyuncu 6,3 47
Adult World
Yetişkinler Dünyası
2013 Komedi Oyuncu 6,2 45
We're the Millers
Bu Nasıl Aile!
2013 Komedi Oyuncu 7,0 494
Empire State 2013 Aksiyon Oyuncu 5,2 57
The Art of Getting By
Ev Ödevi
2011 Romantik Oyuncu 6,6 159
4.3.2.1. 2010 Suç Oyuncu 5,9 22
Valentine's Day
Sevgililer Günü
2010 Komedi Oyuncu 5,7 101
It's Kind of a Funny Story
Komik Bir Hikaye
2010 Komedi Oyuncu 7,2 106
Lymelife 2008 Dram Oyuncu 7,0 5
Wild Child
Vahşi ve Güzel
2008 Komedi Oyuncu 6,1 201
Aquamarine
Denizden Gelen Kız
2006 Aile Oyuncu 5,3 190
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)