Edwin Hodge
Edwin Hodge
  • Gerçek İsmi:  Edwin Martel Basil Hodge
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Onslow County, North Carolina, ABD
  • Doğum Tarihi:  25.01.1985 (32 yıl önce)
  • Burcu:  Kova

Edwin Hodge Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Good Neighbor 2016 Gerilim Oyuncu 6,3 21
The Purge: Election Year
Arınma Gecesi: Seçim Yılı
2016 Aksiyon Oyuncu 6,0 500
As Above, So Below
Derin Kabus
2014 Gerilim Oyuncu 6,2 156
The Purge
Arınma Gecesi
2013 Gerilim Oyuncu 5,7 591
All the Boys Love Mandy Lane
Vahşet Partisi
2006 Gerilim Oyuncu 5,6 10
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)