Ed Harris
Ed Harris
  • Gerçek İsmi:  Edward Allen Harris
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Tenafly, New Jersey, ABD
  • Doğum Tarihi:  28.11.1950 (67 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.75 m

Ed Harris Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Adderall Diaries 2015 Dram Oyuncu 5,2 10
Run All Night
Gece Takibi
2015 Aksiyon Oyuncu 6,6 438
Planes: Fire & Rescue
Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 Animasyon Oyuncu 6,0 301
Frontera
Hudut
2014 Western Oyuncu 6,6 29
The Face of Love 2013 Dram Oyuncu 6,2 4
Sweetwater 2013 Western Oyuncu 6,2 8
Snowpiercer
Kar Küreyici
2013 Bilim Kurgu Oyuncu 7,0 412
Pain & Gain
Zor Kazanç
2013 Suç Oyuncu 6,5 705
Phantom
Hayalet
2013 Savaş Oyuncu 5,9 26
Gravity
Yerçekimi
2013 Bilim Kurgu Oyuncu 7,8 1282
Game Change
Politik Oyunlar
2012 Biyografi Oyuncu 7,4 1
That's What I Am
Ben Böyleyim
2011 Komedi Oyuncu 7,1 98
Salvation Boulevard
Kurtuluş Bulvarı
2011 Aksiyon Oyuncu 5,3 5
The Way Back
Özgürlük Yolu
2010 Macera Oyuncu 7,3 166
Appaloosa
Kanun Benim
2008 Western Yönetmen 6,8 53
Gone Baby Gone
Kızımı Kurtarın
2007 Suç Oyuncu 7,7 79
Copying Beethoven
Beethoven'ı Anlamak
2006 Biyografi Oyuncu 6,8 53
A History of Violence
Şiddetin Tarihçesi
2005 Suç Oyuncu 7,5 68
Radio
Radyo
2003 Spor Oyuncu 6,9 20
Enemy at the Gates
Kapıdaki Düşman
2001 Savaş Oyuncu 7,6 227
A Beautiful Mind
Akıl Oyunları
2001 Biyografi Oyuncu 8,2 951
The Rock
Kaya
1996 Aksiyon Oyuncu 7,4 73
Nixon 1995 Biyografi Oyuncu 7,1 0
Apollo 13 1995 Macera Oyuncu 7,6 71
Needful Things
Lanetli Hediyeler
1993 Korku Oyuncu 6,2 9
The Abyss
Işığın Bittiği Yer
1989 Bilim Kurgu Oyuncu 7,6 5
Under Fire
Ateş Altında
1983 Dram Oyuncu 7,1 9
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)