Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
  • Gerçek İsmi:  Dwayne Douglas Johnson
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Hayward, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  02.05.1972 (45 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.93 m

Dwayne Douglas Johnson (d. 2 Mayıs 1972, Hayward, Kaliforniya, ABD), aktör ve eski Amerikan güreşcisi, Hollywood yıldızıdır.
Dwayne Johnson Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Moana 2016 Animasyon Oyuncu 8,0 386
Central Intelligence
Merkezi İstihbarat
2016 Komedi Oyuncu 6,4 557
San Andreas
San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Oyuncu 6,1 880
Furious 7
Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu 7,2 4637
Hercules
Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6,0 660
Empire State 2013 Aksiyon Oyuncu 5,2 57
Pain & Gain
Zor Kazanç
2013 Suç Oyuncu 6,5 704
G.I. Joe: Retaliation
G.I. Joe: Misilleme
2013 Fantastik Oyuncu 5,8 673
Snitch
Muhbir
2013 Aksiyon Oyuncu 6,5 100
Furious 6
Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Oyuncu 7,1 2876
Journey 2: The Mysterious Island
Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Macera Oyuncu 5,8 415
Fast Five
Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Oyuncu 7,3 2095
Tooth Fairy
Diş Perisi
2010 Aile Oyuncu 5,0 53
Faster
Adalet Benim
2010 Aksiyon Oyuncu 6,5 315
Get Smart
Akıllı Ol
2008 Komedi Oyuncu 6,5 271
The Game Plan
Oyun Bozan
2007 Aile Oyuncu 6,2 273
Gridiron Gang
Çete
2006 Suç Oyuncu 6,9 85
The Rundown 2003 Aksiyon Oyuncu 6,7 44
The Scorpion King
Akrep Kral
2002 Fantastik Oyuncu 5,5 42
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)