Donald Sutherland
Donald Sutherland
  • Gerçek İsmi:  Donald McNichol Sutherland
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Saint John, New Brunswick, Kanada
  • Doğum Tarihi:  17.07.1935 (82 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.93 m

Donald Sutherland, (Saint John, New Brunswick, Kanada d. 17 Temmuz 1935) Kanadalı aktör. Mühendislik ve drama dallarında yüksek öğrenim görmüştür. 1960'lı yıllarda İngiliz yapımları ile oyunculuk kariyeri başlamıştır. Kanadalı aktör Kiefer Sutherland'in babasıdır.
Donald Sutherland Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Aksiyon Oyuncu 6,6 836
Forsaken 2015 Western Oyuncu 6,3 34
The Calling 2014 Gerilim Oyuncu 5,8 17
La migliore offerta
En İyi Teklif
2013 Suç Oyuncu 7,8 151
The Mechanic
Mekanik
2011 Suç Oyuncu 6,6 136
The Eagle
Kartal
2011 Macera Oyuncu 6,2 129
Fool's Gold
Altın Şans
2008 Macera Oyuncu 5,7 31
Pride & Prejudice
Aşk ve Gurur
2005 Romantik Oyuncu 7,8 1468
The Italian Job
İtalyan İşi
2003 Suç Oyuncu 7,0 203
Final Fantasy: The Spirits Within
Final Fantasy
2001 Animasyon Oyuncu 6,4 38
Instinct
İçgüdü
1999 Dram Oyuncu 6,5 40
Fallen
Cani Ruh
1998 Suç Oyuncu 7,0 49
Citizen X 1995 Biyografi Oyuncu 7,7 29
Disclosure
Taciz
1994 Gerilim Oyuncu 6,0 1
Backdraft
Alev Kapanı
1991 Aksiyon Oyuncu 6,7 4
Lock Up
Hür Kan
1989 Suç Oyuncu 6,3 22
MASH
Cephede Eğlence
1970 Komedi Oyuncu 7,6 7
Kelly's Heroes
Çılgın Savaşcılar
1970 Savaş Oyuncu 7,7 14
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)