Diego Luna
Diego Luna
  • Gerçek İsmi:  Diego Luna Alexander
  • Mesleği:  Aktör, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Meksika City, Distrito Federal, Meksika
  • Doğum Tarihi:  28.12.1979 (38 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.78 m

Diego Luna Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Rogue One
Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 8,1 163
Blood Father
Kan Bağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6,5 126
Mr. Pig 2016 Dram Yönetmen 5,7 0
The Book of Life
Hayat Kitabı
2014 Aksiyon Oyuncu 7,3 13
Cesar Chavez 2014 Biyografi Yönetmen 6,4 0
Elysium
Elysium: Yeni Cennet
2013 Bilim Kurgu Oyuncu 6,6 450
The Terminal
Terminal
2004 Dram Oyuncu 7,3 449
Frida 2002 Biyografi Oyuncu 7,4 154
Y tu mamá también
Ananı Da!
2001 Dram Oyuncu 7,7 53
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)