Diane Lane
Diane Lane
  • Mesleği:  Aktris
  • Doğum Yeri:  New York City, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  22.01.1965 (49 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.66 m

Diane Lane Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Man of Steel
Çelik Adam
2013 Fantastik Oyuncu 7,6 349
Cinema Verite 2011 Dram Oyuncu 6,4 0
Jumper
Atlayıcı
2008 Aksiyon Oyuncu 5,9 24
Hollywoodland
Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Oyuncu 6,5 2
Unfaithful
Sadakatsiz
2002 Dram Oyuncu 6,6 16

Plus playerdan 480p seçeneğini biz kaldırmadık lütfen biz kaldırmışız gibi bizden tekrar geri getirmemizi istemeyiniz. Elimizden gelen bir şey yok alternatiflerde 480p mevcuttur. 04.09.2014


Lütfen isteklerinizi yorumdan iletmek yerine iletişimi kullanarak iletiniz. Aksi halinde dikkate alınmayıp yorumunuz güme gidebilir. 04.09.2014

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)