Diane Lane
Diane Lane
  • Mesleği:  Aktris
  • Doğum Yeri:  New York City, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  22.01.1965 (49 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.66 m

Diane Lane Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Man of Steel
Çelik Adam
2013 Fantastik Oyuncu 7,6 324
Cinema Verite 2011 Dram Oyuncu 6,4 0
Jumper
Atlayıcı
2008 Aksiyon Oyuncu 5,9 22
Hollywoodland
Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Oyuncu 6,5 1
Unfaithful
Sadakatsiz
2002 Dram Oyuncu 6,6 15

Film arama sadece siz yazarken arama yapacak şekilde yenilendi. (Daha öncede vardı fakat Enter tuşu ile farklı bir sayfaya geçebiliyordunuz.) Farklı bir sayfaya geçmeniz kaldırıldı. Daha sağlıklı bir sonuç için lütfen yazım kurallarına uyunuz. 29.08.2014

Günün hit filmi kısmı kaldırıldı.. Hit filmler menüsü üzerinden, günün hit filmine göz atabilirsiniz. 29.08.2014

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)