Diane Lane
Diane Lane
  • Mesleği:  Aktris
  • Doğum Yeri:  New York City, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  22.01.1965 (50 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.66 m

Diane Lane Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Every Secret Thing
Sır Peşinde
2014 Suç Oyuncu 6,1 11
Man of Steel
Çelik Adam
2013 Fantastik Oyuncu 7,6 1625
Cinema Verite 2011 Dram Oyuncu 6,6 2
Jumper
Atlayıcı
2008 Aksiyon Oyuncu 5,9 264
Hollywoodland
Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Oyuncu 6,5 5
Unfaithful
Sadakatsiz
2002 Dram Oyuncu 6,6 29

Sitemize bulamadığınız filmleri diğer sitemizde aramayı unutmayınız. 24.08.2015


Film isteği almıyoruz. Lütfen ısrarla bu ne zaman gelir bunu ekler misiniz gibi yorumlar, mailler atmayınız. Lütfen. 28.10.2014


Lütfen isteklerinizi yorumdan iletmek yerine iletişimi kullanarak iletiniz. Aksi halinde dikkate alınmayıp yorumunuz güme gidebilir. 04.09.2014

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)