Diane Keaton
Diane Keaton
  • Gerçek İsmi:  Diane Hall
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  Los Angeles, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  05.01.1946 (71 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.69 m

Diane Keaton Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Finding Dory
Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Oyuncu 7,5 419
Love the Coopers
Mutlu Yıllar
2015 Komedi Oyuncu 5,7 28
5 Flights Up
5 Kat Yukarı
2014 Dram Oyuncu 6,1 19
And So It Goes
Zoraki Dede
2014 Romantik Oyuncu 5,8 35
Muhammad Ali's Greatest Fight
Muhammad Ali'nin En Büyük Dövüşü
2013 Dram Oyuncu 6,8 12
The Big Wedding
Büyük Düğün
2013 Komedi Oyuncu 5,6 19
Darling Companion
Can Yoldaşım
2012 Dram Oyuncu 5,1 2
Morning Glory
Sabah Neşesi
2010 Komedi Oyuncu 6,5 69
Marvin's Room
Marvin'in Odası
1996 Dram Oyuncu 6,7 8
The Godfather: Part III
Baba 3
1990 Suç Oyuncu 7,6 881
Manhattan 1979 Komedi Oyuncu 8,0 2
Annie Hall 1977 Komedi Oyuncu 8,1 25
The Godfather: Part II
Baba 2
1974 Suç Oyuncu 9,0 2216
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)