Dev Patel
Dev Patel
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Harrow, London, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  22.04.1990 (27 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.87 m

Dev Patel (d. 23 Nisan 1990, Londra, İngiltere), Hint asıllı İngiliz aktör. Jamal Malik adında müslüman bir çocuğu oynadığı Slumdog Millionaire filmi Altın Küre ödülü ve en iyi film dalında Oscar almıştır. Karakuşak sahibi olan Patel aynı zamanda Dublin'de yapılan Dünya Taekwando şampiyonasında bronz madalya sahibidir.
Dev Patel Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
The Man Who Knew Infinity
Sonsuzluk Teorisi
2015 Biyografi Oyuncu 7,2 216
The Second Best Exotic Marigold Hotel
Marigold Otelinde Hayatımın Tatili 2
2015 Romantik Oyuncu 6,6 16
Chappie 2015 Bilim Kurgu Oyuncu 6,9 976
About Cherry
Cherry'nin Hikayesi
2012 Dram Oyuncu 4,8 55
The Best Exotic Marigold Hotel
Hayatımın Tatili
2011 Dram Oyuncu 7,3 14
The Last Airbender
Son Hava Bükücü
2010 Fantastik Oyuncu 4,2 366
Slumdog Millionaire
Milyoner
2008 Dram Oyuncu 8,0 120
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)