Derek Luke
Derek Luke
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Jersey City, New Jersey, ABD
  • Doğum Tarihi:  23.04.1974 (43 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.80 m

Derek Luke Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Self/less 2015 Gizem Oyuncu 6,5 501
Supremacy
Büyük Lider
2014 Dram Oyuncu 5,6 6
Baggage Claim
Valizdeki Aşk
2013 Romantik Oyuncu 5,1 18
Sparkle
Işıltılı Hayatlar
2012 Dram Oyuncu 5,7 5
Miracle at St. Anna
St. Anna Mucizesi
2008 Aksiyon Oyuncu 6,0 2
Spartan 2004 Aksiyon Oyuncu 6,6 9
Antwone Fisher 2002 Biyografi Oyuncu 7,3 42
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)