Denis Leary
Denis Leary
  • Gerçek İsmi:  Denis Colin Leary
  • Mesleği:  Oyuncu, Yapımcı, Senarist
  • Doğum Yeri:  Worcester, Massachusetts, ABD
  • Doğum Tarihi:  18.08.1957 (60 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.88 m

Denis Leary Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Freaks of Nature 2015 Komedi Oyuncu 5,9 58
Ice Age: The Meltdown
Buz Devri 2: Erime Başlıyor
2006 Animasyon Oyuncu 6,9 53
Ice Age
Buz Devri
2002 Animasyon Oyuncu 7,6 55
The Thomas Crown Affair
İkili Oyun
1999 Romantik Oyuncu 6,8 12
Small Soldiers
Küçük Askerler
1998 Macera Oyuncu 6,1 72
Two If by Sea 1996 Romantik Oyuncu 5,2 10
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)