Denis Leary
Denis Leary
  • Gerçek İsmi:  Denis Colin Leary
  • Mesleği:  Oyuncu, Yapımcı, Senarist
  • Doğum Yeri:  Worcester, Massachusetts, ABD
  • Doğum Tarihi:  18.08.1957 (60 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.88 m

Denis Leary Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Freaks of Nature 2015 Komedi Oyuncu 5,9 58
Ice Age: The Meltdown
Buz Devri 2: Erime Başlıyor
2006 Animasyon Oyuncu 6,9 44
Ice Age
Buz Devri
2002 Animasyon Oyuncu 7,6 48
The Thomas Crown Affair
İkili Oyun
1999 Romantik Oyuncu 6,8 9
Small Soldiers
Küçük Askerler
1998 Macera Oyuncu 6,1 68
Two If by Sea 1996 Romantik Oyuncu 5,2 10
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)