David Yates
David Yates
  • Mesleği:  Yönetmen, Yapımcı, Senarist
  • Doğum Yeri:  St. Helens, Merseyside, England, İngiltere

David Yates Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Fantastic Beasts and Where to Find Them
Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Fantastik Yönetmen 7,7 193
The Legend of Tarzan
Tarzan Efsanesi
2016 Macera Yönetmen 6,3 585
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Fantastik Yönetmen 8,1 7200
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Fantastik Yönetmen 7,7 6930
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Harry Potter ve Melez Prens
2009 Fantastik Yönetmen 7,5 5557
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Fantastik Yönetmen 7,5 6778
E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)